ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1958, στην περιοχή του Μοσχάτου όταν ο Στυλιανός Σπανός αποφάσισε να ασχοληθεί με την κατασκευή και πώληση κοσμημάτων.

Το 1990 ο ένας από τους 2 υιούς του, Γεώργιος Σπανός αναλαμβάνει το μαγαζί και από τότε γίνεται οικογενειακή υπόθεση. Πλέον μαζί με την γυναίκα του Μαρία και την κόρη του Σέβη έχουν δημιουργήσει μια μοναδική συλλογή από γυναικεία , ανδρικά και παιδικά κοσμήματα, καθώς και μια εντυπωσιακή ποικιλία από ρολόγια. Επιλέγοντας προσεκτικά, κάθε υλικό καθώς και τους πολύτιμους-ημιπολύτιμους λίθους σχεδιάζουν και κατασκευάζουν χειροποίητα κοσμήματα όπου αποπνέουν το πάθος, το προσωπικό στιλ και την πολυτέλεια. Τα κοσμήματα που θα βρείτε στο online κοσμηματοπωλείο ΣΠΑΝΟΣ ξεχωρίζουν για την κορυφαία ποιότητα, την λεπτομερή κατασκευή και την έμφαση στην μοναδικότητα. Είτε αγαπάς το κλασικό και διαχρονικό, είτε είσαι λάτρης του μοντέρνου, εδώ θα βρεις κομμάτια με την υπογραφή επώνυμων brands, που κάνουν την καλύτερη επιλογή δώρου για κάθε σημαντική περίσταση δική σας και των αγαπημένων σας πρόσωπων.

Η φιλοσοφία μας είναι η δημιουργικότητα και η ποιότητα στο κόσμημα όσο η ικανοποίηση του πελάτη!

62

years

20000

happy customers

3D Σχεδιασμός

Η ομάδα μας εκτελεί ακόμα και τα πιο απαιτητικά σχέδια κοσμημάτων. Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα λογισμικά σχεδίασης οι δυνατότητες σχεδιασμού είναι απεριόριστες, μειώνοντας τον χρόνο και διατηρώντας την ποιότητα σχεδίασης. Στείλτε μας ένα σχέδιο, μία εικόνα, ακόμα και μία περιγραφή και εμείς θα δημιουργήσουμε την ακριβέστερη τρισδιάστατη αναπαράσταση. Η 3d φωτορεαλιστική απεικόνιση επιτρέπει στον πελάτη, να δει το ψηφιακό σχέδιο με πληροφορίες υλικών και φωτισμού με απόλυτη ακρίβεια, σχηματίζοντας ολοκληρωμένη εικόνα του τελικού σχεδίου. Μέσω των εφαρμογών μας, μπορούμε να βρούμε τις ανάγκες, που χρειάζεστε για την σωστή απεικόνιση των μοντέλων σας, όπως θα ήταν στην πραγματικότητα!

3D Εκτύπωση

Με υψηλής ακρίβειας εκτυπωτές που διαθέτουμε μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη της τελευταίας τεχνολογίας. Παρέχουμε υπηρεσίες 3d εκτύπωσης για τα σχέδιά σας, με πολύ λεπτομερή και άριστη ποιότητα, σε χαμηλές τιμές και μειωμένο χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκτύπωση του μοντέλου σας.

Διαδικασία κατασκευής

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό μέχρι το τελικό στάδιο υλοποίησης του σχεδίου σας. Το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριό μας, παρέχει υπηρεσίες κατασκευής πρωτότυπων μοντέλων και καλουπιών, χύτευση σε ασήμι, και χρυσό όλων των καρατίων, όπως επίσης κάρφωμα πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων, γυάλισμα και τελικό φινίρισμα.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών που εργάζονται καθημερινά για να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Με πολύ μεράκι, φαντασία και αγάπη σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και σας προσφέρουμε κοσμήματα φτιαγμένα από χρυσό, λευκόχρυσο, ροζ χρυσό, ασήμι, πολύτιμους-ημιπολύτιμους λίθους δίνοντας πάντα έμφαση στην μοναδικότητα.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΠΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΣΠΑΝΟΥ

ΣΕΒΗ ΣΠΑΝΟΥ

ΣΕΒΗ ΣΠΑΝΟΥ